СДЕЛАЙТЕ СВОИ УРОКИ ЕЩЁ ЭФФЕКТИВНЕЕ, А ЖИЗНЬ СВОБОДНЕЕ

Благодаря готовым учебным материалам для работы в классе и дистанционно

Скидки до 50 % на комплекты
только до

Готовые ключевые этапы урока всегда будут у вас под рукой

Организационный момент

Проверка знаний

Объяснение материала

Закрепление изученного

Итоги урока

Поедем - поедим. Презентация урок-игра

Нажмите, чтобы узнать подробности

Поедем - поедим. Презентация урок-игра - традиционое английское блюдо + лексика

Просмотр содержимого документа
«Поедем - поедим. Презентация урок-игра»

Let’s go and eat

Let’s go and eat

Let’s go and eat Welsh rabbit (rarebit)

Let’s go and eat

Welsh rabbit (rarebit)

Let’s go and eat Salt Flour Butter Oil Sugar Eggs Cheese Milk Sausages Fruit Bread Pepper Vegetables Honey

Let’s go and eat

  • Salt
  • Flour
  • Butter
  • Oil
  • Sugar
  • Eggs
  • Cheese
  • Milk
  • Sausages
  • Fruit
  • Bread
  • Pepper
  • Vegetables
  • Honey
Let’s go and eat 60 g 1 spoon Pinch  1 4 slices 20 g beam Bread Grated  Cheese Daffodill Red pepper (Paprika) French mustard Egg Butter

Let’s go and eat

  • 60 g
  • 1 spoon
  • Pinch 
  • 1
  • 4 slices
  • 20 g
  • beam
  • Bread
  • Grated Cheese
  • Daffodill
  • Red pepper (Paprika)
  • French mustard
  • Egg
  • Butter
Take the saucepan away from the heat, and stir in the lightly beaten egg, which will cook in a few seconds. Melt the butter. Add the milk; when this is warm, add the grated cheese. Sprinkle with a little paprika if liked, and serve immediately. With a fork, stir lightly but constantly until the cheese is melted. Season with mustard, salt. Pour the mixture over the hot toast.
  • Take the saucepan away from the heat, and stir in the lightly beaten egg, which will cook in a few seconds.
  • Melt the butter. Add the milk; when this is warm, add the grated cheese.
  • Sprinkle with a little paprika if liked, and serve immediately.
  • With a fork, stir lightly but constantly until the cheese is melted. Season with mustard, salt.
  • Pour the mixture over the hot toast.