СДЕЛАЙТЕ СВОИ УРОКИ ЕЩЁ ЭФФЕКТИВНЕЕ, А ЖИЗНЬ СВОБОДНЕЕ
Благодаря готовым учебным материалам для работы в классе и дистанционно
Скидки до 50 % на комплекты
только до
Готовые ключевые этапы урока всегда будут у вас под рукой
Организационный момент
Проверка знаний
Объяснение материала
Закрепление изученного
Итоги урока
PREP: 10 MINSCOOK: 45 MINS
EASY
SERVES 6
It may taste indulgent, but this low-sugar fruity bake is sweetened with xylitol and topped with crunchy pecans
Ingridients
Method
Heat oven to 180C/160C fan/gas 4 and lightly grease a 1-litre (20 x 16cm) pie or oven dish. Tip the butter and xylitol into a bowl with the flour, oats, cinnamon and baking powder. Break in the eggs, add the milk, then beat with an electric hand whisk until evenly mixed and smooth. Stir in all the apple, then scrape into the dish, level the top and scatter with the pecans.
Bake for 35-45 mins until risen and golden and a skewer inserted into the centre comes out clean. Serve with Greek yogurt or cream.
© 2018, Зинченко Наталья Викторовна 190