СДЕЛАЙТЕ СВОИ УРОКИ ЕЩЁ ЭФФЕКТИВНЕЕ, А ЖИЗНЬ СВОБОДНЕЕ

Благодаря готовым учебным материалам для работы в классе и дистанционно

Скидки до 50 % на комплекты
только до

Готовые ключевые этапы урока всегда будут у вас под рукой

Организационный момент

Проверка знаний

Объяснение материала

Закрепление изученного

Итоги урока

Creamy Rice Pudding

Нажмите, чтобы узнать подробности

INGREDIENTS 4 cups milk I used 2% ½ cup white rice 2 tbsp Zing™ Baking Blend 1 tsp pure vanilla extract ½ cup whipping cream INSTRUCTIONS Combine milk, rice, vanilla and Zing™ Baking Blend together in large saucepan. Bring to boil, then reduce heat to medium low. Simmer uncovered for 30-35 minutes, stirring occasionally until rice is cooked tender and almost all the milk is absorbed. Pudding should still be a thick creamy liquid. It will set more once refrigerated. Remove from stove, cover in plastic wrap and refrigerate until cooled and set. Prior to serving whip cream until soft peaks form. Fold whipped cream into rice pudding.
13.07.2017 11:27


Рекомендуем курсы ПК и ПП