СДЕЛАЙТЕ СВОИ УРОКИ ЕЩЁ ЭФФЕКТИВНЕЕ, А ЖИЗНЬ СВОБОДНЕЕ
Благодаря готовым учебным материалам для работы в классе и дистанционно
Скидки до 50 % на комплекты
только до
Готовые ключевые этапы урока всегда будут у вас под рукой
Организационный момент
Проверка знаний
Объяснение материала
Закрепление изученного
Итоги урока
Lesson |
9 |
|||
Main aims |
|
|||
Tasks on competence formation |
Informative To give information about food and nutrition |
Communicative Working in pairs, as a class |
Problem solving To build a base for the development of spoken Language |
|
Types of lesson |
Open lesson |
|||
Methods and Techniques |
Brainstorming, interactive methods |
|||
Relevance of ICT use |
||||
Materials and Resources |
Cards with tasks, chalk and board, word search, video, music |
|||
The necessary hardware and software |
Over-head projector, computer, power point presentation |
|||
Stages of the lesson |
Didactics structure of the lesson |
Tasks to form the main didactic units |
Tasks for independent works |
Task to work individually, in pairs, as a class |
Organization moment |
|
© 2016, Нурмахан Айганым Дастановна 440