СДЕЛАЙТЕ СВОИ УРОКИ ЕЩЁ ЭФФЕКТИВНЕЕ, А ЖИЗНЬ СВОБОДНЕЕ

Благодаря готовым учебным материалам для работы в классе и дистанционно

Скидки до 50 % на комплекты
только до

Готовые ключевые этапы урока всегда будут у вас под рукой

Организационный момент

Проверка знаний

Объяснение материала

Закрепление изученного

Итоги урока

Crispy tray bake stuffing -Хрустящая запеканка

Нажмите, чтобы узнать подробности

PREP: 10 MINSCOOK: 30 MINS - 35 MINS

EASY

SERVES 8 - 10

If your favourite part of the stuffing is the crispy bits, you'll love this recipe.

Если ваша любимая часть начинки-хрустящие кусочки, вам понравится этот рецепт.

Ingredients

  • 2 tbsp butter

  • 2 onions

    , halved and sliced
  • 1 Bramley apple

    , peeled, cored and diced
  • 2 x 400g packs Cumberland sausages, skins removed
  • small pack sage leaves, chopped, a few whole leaves reserved to serve
  • 100g breadcrumbs
  • 100g cooked chestnuts

    , roughly chopped

Method

  1. Heat the butter in a large, non-stick pan over a medium heat and cook the onions for 10 mins until softened. Add the apple, cook for 2-3 mins more, then set aside.

  2. Tip the sausagemeat into a large bowl, and combine with the onion and apple mixture, all the other ingredients and some seasoning. Use your hands to mix everything really well. Can be kept in the fridge up to two days before baking.

  3. While the turkey crown is resting, spread the stuffing into a large shallow roasting tin and cook in the oven with the turkey legs for 30-35 mins until the top has formed a crust. Serve immediately with the reserved sage leaves scattered over.

28.12.2018 19:31


Рекомендуем курсы ПК и ПП