СДЕЛАЙТЕ СВОИ УРОКИ ЕЩЁ ЭФФЕКТИВНЕЕ, А ЖИЗНЬ СВОБОДНЕЕ
Благодаря готовым учебным материалам для работы в классе и дистанционно
Скидки до 50 % на комплекты
только до
Готовые ключевые этапы урока всегда будут у вас под рукой
Организационный момент
Проверка знаний
Объяснение материала
Закрепление изученного
Итоги урока
PREP: 10 MINSCOOK: 30 MINS - 35 MINS
EASY
SERVES 8 - 10
If your favourite part of the stuffing is the crispy bits, you'll love this recipe.
Если ваша любимая часть начинки-хрустящие кусочки, вам понравится этот рецепт.
Ingredients
Method
Heat the butter in a large, non-stick pan over a medium heat and cook the onions for 10 mins until softened. Add the apple, cook for 2-3 mins more, then set aside.
Tip the sausagemeat into a large bowl, and combine with the onion and apple mixture, all the other ingredients and some seasoning. Use your hands to mix everything really well. Can be kept in the fridge up to two days before baking.
While the turkey crown is resting, spread the stuffing into a large shallow roasting tin and cook in the oven with the turkey legs for 30-35 mins until the top has formed a crust. Serve immediately with the reserved sage leaves scattered over.
© 2018, Зинченко Наталья Викторовна 212